Telefoane Mobile

Google Pixel şi Pixel XL sunt smartphone-urile în care compania americană s-a implicat cel mai mult. Cele două device-uri par a fi pe placul Google, de aici şi mândria că sunt primele telefoane “Made by Google”.

Chiar dacă ştiam că Google Pixel şi Pixel XL vor primi update-uri oficiale mult timp de acum înainte, compania cu sediul în California a confirmat că va aduce cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android până cel puţin în octombrie 2018. După această dată nu vor garanta alte update-uri, însă există şanse destul de mari ca cele două smartphone-uri să mai primească şi alte noutăţi la capitolul software.

Google a mai afirmat că Google Pixel şi Pixel XL vor primi update-uri de securitate cel puţin 3 ani de acum înainte sau cel puţin 18 luni de când ultimul telefon va fi vândut prin intermediul Google Store (va fi aleasă varianta care durează mai mult).

specificatii-google-pixel-si-pixel-xl

Sursa: gsmarena.com
Categorii: google

Despre autor

Profile photo of Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Mihai

  Puțin.

 • Cristi Lee

  La fel ca si pentru nexus. Nu e vreo mare brânză

  • Cosmin Musat

   Corect :) !

 • Mihai

  Cică xl are autonomie mai slabă decât 7plus deși are cu vreo 450 de mah mai mult

  • Johanson Moldy

   rezolutia grafica a ecranului mareste consumul ,dupa parerea mea un FHD este destul .Mai mare este necesar numai pt folositorii de realitate virtuala.

  • Marian

   Unde ai citit asta?

  • Mihai

   E un test făcut.

 • Gabriel

  Avand in vedere felul in care se fac upgrade urile in ecosistemul Android macar Google prin ale sale made by google ar trebui sa garanteze cel putin 3-4 ani trecerea la noile itineratii. In felul acesta si Pixel se va diferentia mai usor de restul “turmei”, plus ca va justifica astfel si pretul. G2 meu are 3 ani si ar mai face fata cu brio ink un an de ex il consider la fel de bun cu Huawei Nova, telefon abia lansat, asa ca 4 ani de upgrade nu mi se pare exagerat.

 • Alin Macsim

  Google depaseste orice record in bursa multumita noului brand de dispozitive smartphone Pixel, un produs 100% Made by Google.

  http://techtoday.ro/google-zboara-bursa-multumita-review-urilor-primite-de-noul-pixel

 • Just Me

  Ma amuza faptul cind citesc și vad comentarii de genul:Un produs făcut 100% by Google :)) E 90% făcut de HTC pe Google. Google are doar design-ul. Mai cititi fraților, mai citiți ca nu știți nimic.

  • Alx

   Chestia asta se numeste ODM cred. Google are 100% design-ul si specificatiile tehnice; HTC executa 100%. De asemenea software-ul este 100% Google.