Telefoane Mobile

Google Pixel şi Pixel XL sunt smartphone-urile în care compania americană s-a implicat cel mai mult. Cele două device-uri par a fi pe placul Google, de aici şi mândria că sunt primele telefoane “Made by Google”.

Chiar dacă ştiam că Google Pixel şi Pixel XL vor primi update-uri oficiale mult timp de acum înainte, compania cu sediul în California a confirmat că va aduce cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android până cel puţin în octombrie 2018. După această dată nu vor garanta alte update-uri, însă există şanse destul de mari ca cele două smartphone-uri să mai primească şi alte noutăţi la capitolul software.

Google a mai afirmat că Google Pixel şi Pixel XL vor primi update-uri de securitate cel puţin 3 ani de acum înainte sau cel puţin 18 luni de când ultimul telefon va fi vândut prin intermediul Google Store (va fi aleasă varianta care durează mai mult).

specificatii-google-pixel-si-pixel-xl

Sursa: gsmarena.com
Categorii: google

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.

 • Mihai

  Puțin.

 • Cristi Lee

  La fel ca si pentru nexus. Nu e vreo mare brânză

  • Cosmin Musat

   Corect :) !

 • Mihai

  Cică xl are autonomie mai slabă decât 7plus deși are cu vreo 450 de mah mai mult

  • Johanson Moldy

   rezolutia grafica a ecranului mareste consumul ,dupa parerea mea un FHD este destul .Mai mare este necesar numai pt folositorii de realitate virtuala.

  • Marian

   Unde ai citit asta?

  • Mihai

   E un test făcut.

 • Gabriel

  Avand in vedere felul in care se fac upgrade urile in ecosistemul Android macar Google prin ale sale made by google ar trebui sa garanteze cel putin 3-4 ani trecerea la noile itineratii. In felul acesta si Pixel se va diferentia mai usor de restul “turmei”, plus ca va justifica astfel si pretul. G2 meu are 3 ani si ar mai face fata cu brio ink un an de ex il consider la fel de bun cu Huawei Nova, telefon abia lansat, asa ca 4 ani de upgrade nu mi se pare exagerat.

 • Alin Macsim

  Google depaseste orice record in bursa multumita noului brand de dispozitive smartphone Pixel, un produs 100% Made by Google.

  http://techtoday.ro/google-zboara-bursa-multumita-review-urilor-primite-de-noul-pixel

 • Just Me

  Ma amuza faptul cind citesc și vad comentarii de genul:Un produs făcut 100% by Google :)) E 90% făcut de HTC pe Google. Google are doar design-ul. Mai cititi fraților, mai citiți ca nu știți nimic.

  • Alx

   Chestia asta se numeste ODM cred. Google are 100% design-ul si specificatiile tehnice; HTC executa 100%. De asemenea software-ul este 100% Google.