Telefoane Mobile

Nokia a lansat o întreagă suită de telefoane ieftine în ultimele zile. Vor să înceapă toamna cu o gamă reîmprospătată de telefoane. Presupun că prin septembrie vom vedea și 1 – 2 telefoane cu Windows Phone 8.

Nokia 515 integrează un display ușor curbat de 2.4 inch cu rezoluție 240×320 pixeli, carcasă din aluminiu, vor fi variante cu o singură cartelă SIM și cu suport pentru două cartele SIM. Apropo, Nokia 515 a fost conceput pentru cartelele de tip microSIM și în comunicatul de presă se precizează că noul telefon ar fi recomandat ca parte de backup la un smartphone cu Windows Phone 8, pot fi transferate contactele și autonomia este mult mai mare, util la drum lung.

La capitolul conectivitate: 3G, fără Wi-Fi, bluetooth 3.0, jack de 3.5 mm. Nu s-au lăcomit la capitolul foto & video unde au implementat un senzor de 5 Megapixeli ce știe să filmeze QVGA cu 30 fps, LED flash. Bateria lui Nokia 515 este de 1200 mAh, 101 gr. și 11 mm grosime. Știe să facă fotografii panoramice, captează mai multe instantanee și alegi pe cel care a ieșit cel mai bine. Au ales să protejeze display-ul cu Corning Gorilla Glass 2.

Va debuta în stocurile magazinelor din septembrie la un preț situat în jurul a 115 euro. Pare a fi un telefon gândit pentru cei care mizează în special pe comunicarea clasică: apeluri de voce și mesaje scrise / SMS. Nokia 515 promite și un design plăcut, clasic și cu atenție maximă la detalii.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.