Telefoane Mobile

Colaborarea dintre Nokia şi Microsoft pare din ce în ce mai solidă şi mai puternică. De când au devenit competitivi pe piaţa smartphone-urilor datorită sistemului de operare Windows Phone, cei de la Nokia au ajuns o sursă de inspiraţie pentru designerii din toată lumea.

După conceptele Nokia Snow şi tableta de 12 inch, un alt designer a realizat conceptul smartphone-ului Nokia Lumia 1000 ce include tehnologia PureView. Telefonul ar putea rula Windows 8 şi ar dispune de aceeaşi cameră de 41 de megapixeli care se găseşte şi pe Nokia 808 PureView.

La capitolul dotărilor hardware, Nokia Lumia 1000 ar putea avea un procesor procesor Intel Atom Dual Core Z2580 tactat la 1,8 GHz, procesor grafic PowerVR SGX 544MP2, 2 GB de RAM, 64 GB memorie internă, cameră secundară VGA pentru apeluri video, slot microSD, NFC, USB 3.0, radio FM, Bluetooth, Wi-Fi, GPS şi o tastatură qwerty cu joystick. Display-ul ar putea fi unul Super AMOLED de 4,3 inch cu o rezoluţie de 1024 x 768 pixeli.

Oare va prinde vreodată viaţă acest smartphone?

Sursa: concept-phones.com
  • Bubico

    Neprotejarea camerei foto cu un capac, fac ca toata valoarea acesteia sa tinda spre zero in foarte scurt timp.Zgarierea ecranului este iminenta fara protectie.Pacat de atata munca.

  • Silviu Dogaroiu

    Daca s-ar lansa intr-adevar, telefonul acesta ar plasa Nokia pe primele locuri in topuri. Iar legat de protejarea senzorului, banuiesc ca s-au gandit si eu la asa ceva, si se vor folosi materiare dure, rezistente.

  • vass

    tare de tot nokia nikiodata nu ramane in urma