Retelistica

Digi Mobil și-a actualizat oferta de abonamente din 10 ianuarie. Diferențe nu sunt majore față de ceea ce practicau până acum, iar în cazul clienților existenți se modifică tarifele din 1 martie 2019. Va exista o notificare pe factură, iar cei dornici să înceteze contractele o pot face până la 28 februarie 2019. 

Cum arată noua ofertă a Digi Mobil?

Digi Mobil Optim 2 – 2 euro;

Digi Mobil Optim 3 – 3 euro;

Digi Mobil Optim 5 – 5 euro;

Avantaj 2 – 2 euro;

Avantaj 3 – 3 euro;

Avantaj 5 – 5 euro;

Digi Optim Nelimitat – 5 euro pentru un singur abonament, 4 euro pentru 2 abonamente, 3.5 euro pentru trei abonamente și 3 euro pentru 4 abonamente. 

Digi Tel – 1.19 euro;

Digi Tel National – 2.38 euro.

Recunosc că nu știam că există o ofertă specială a Digi Mobil pentru mediul rural:

Digi Optim Nelimitat Rural – 13 lei cu 1 abonament și 11 lei cu 2 abonamente;

Abonamentele Optim și Avantaj își păstrează costurile lunare enunțate mai sus.

Abonamentele de telefonie mobilă oferite cu valoare zero vor fi trecute automat pe Optim 2, iar rezilirea fără taxe se face la solicitarea clienților.

Concluzia pe repede înainte: costurile au fost rotunjite, beneficiile sunt aceleași. Diferențele nu mi se par de-a dreptul insurmontabile ca să mă facă să renunț la cele trei abonamente Optim Nelimitat din familie, spre exemplu.

Sursa: HDsatelit.com

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.