Accesorii inteligente

Avem trei noutăți de la Garmin pentru piața autohtonă: vivoactive 3 prezentat în cadrul IFA Berlin 2017, ceasul vivomove HR și brățara vivosport. 

1. Garmin vivoactive 3;

Este un smartwatch cu GPS, soluție de monitorizare a pulsului la încheietură și aplicații dedicate pentru 15 sporturi (outdoor și indoor), carcasă din oțel inoxidabil și display cu rezoluție mare. Aduce și rezistență la contactul cu apa și praful, durată de viață de până la 7 zile fără GPS activat și 13 ore cu modului activat în regim continuu.

Fiind un smartwatch permite preluarea de apeluri și mesaje, dar și notificări din social media – de pe smartphone pe ecranul lui vivoactive 3. Este capabil în a controla playlist-ul muzical, trimite alerte către un smartphone pierdut.

Sunt mai multe variante de culoare: silicon negru + oțel inoxidabil, silicon alb + oțel inoxidabil sau silicon negru + ardezie. Brățările sunt interschimbabile.

2. Garmin vivomove HR;

Avem de-a face cu un smartwatch ce combină partea de fitness cu un design pe care Garmin îl consideră a fi atemporal. Măsoară pulsul și arată notificări, ecranul preia comenzile touch.

Sunt două ediții de vivomove HR – HR Sport și HR Premium. A doua versiune sosește cu o curea din piele și corp de oțel. Sunt mai multe culori disponibil pentru cadran: negru, rose gold, argintiu sau auriu). Este rezistent la contactul cu pocăturile de apă și autonomie ajunge până la 5 zile în rol de smartwatch sau de 13 zile – strict setat pe funcția de ceas.

Și de aici sunt preluate notificări legate de apeluri, mesaje sau din social media (de pe smartphone spre ecranul ceasului de fitness.

3. Garmin vivosport;

Al treilea exemplar adus de Garmin este vivosport – tracker compact și subțire ce monitorizează ritmul cardiac și folosește GPS-ul pentru fiecare sesiune de mers, alergat sau cu bicicleta. Are un ecran de tip Garmin chrome și autonomie urcă la 7 zile ca smartwatch sau 8 ore cu GPS-ul activat în continuu.

Prețurile recomandate:

Garmin vivoactive 3 – 1499 lei;

Garmin vivomove HR – 899 lei;

Garmin vivosport – 899 lei.

Le veți găsi în oferta eMAG, F64, Trisport sau SportGuru.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.