Retelistica

Orange România întră pe o nişă nouă, cea a caselor de marcat electronice. Operatorul portocaliu a anunţat lansarea ofertei Smart Cash Register prin intermediul căreia IMM-urile pot achiziţiona case de marcat Datecs cu jurnal electronic şi conexiune de date mobile.

Pachetul Smart Cash Register respectă Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 28 / 1999, republicată, cu modificările și completările ulterioare şi este format din:

  • casă de marcat fixă cu jurnal electronic;
  • abonament de date mobile cu trafic nelimitat, protejat prin Business Internet Security;
  • contract de service pentru casa de marcat, cu fiscalizare inclusă la 29,75 lei pe lună prin Danubius Exim, reprezentant Datecs în România.

Abonamentul Smart Cash Register costă 2 euro / lună (primele 3 luni sunt gratuite) pe o perioadă de 24 de luni, iar casele de marcat au preţuri ce pornesc de la 179 euro şi pot fi plătite în 24 de rate începând de la 7.46 euro / lună.

Categorii: orange

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.