Arhiva

Designerul Jaewan Jeong a inventat o periuţă de dinţi electrică, care asamblată arată ca un simplu USB Flash. Gadgetul va fi comod în excursie, iar acumulatorul intern poate fi încărcat de la un USB-conector.

Samsung a început deja să facă primele update-uri la Android 4.0 Ice Cream Sanwich pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S II. Aceste actualizări au fost realizate în Coreea de Sud, Ungaria, Polonia şi Suedia, urmând ca şi celelalte ţări să primească update-ul în zilele următoare.

CNN este în discuţii cu proprietarul site-ului de ştiri despre reţele sociale şi internet Mashable. Potrivit The Guardian, achiziţia este mai mult decât sigură, pentru suma de 200 de milioane de dolari.

Posterous, o companie care ajută amatorii de bloguri să preia conţinut de orice tip şi să-l posteze cu uşurinţă într-un format gen Tumblr, a fost achiziţionată de Twitter. Această achiziţie vine într-un moment în care este evident că Twitter vrea să îşi depăşească condiţia şi să devină favorit şi când vine vorba de partajarea de imagini sau clipuri video.

O firmă de publicitate din New York a transformat oamenii fără adăpost în hot-spot-uri 4G umane mobile, în cadrul festivalului SXSW. În cadrul acestui festival, 13 routere umane au umblat printre participanţi. Fiecare dintre cele 13 persoane fără adăpost au asupra lor câte un router, la care se pot conecta participanţii contra unor donaţii prin PayPal.

Surse: yankodesign.com, gsmarena.com, itmoldova.com, playtech.ro, itmoldova.com