Ştim că Apple încearcă să ţină secret toate noutăţile ce vor fi implementate pe viitorul iPhone 7, însă cu o armată de distribuitori din întreaga lume acest lucru este foarte greu de obţinut. Zilnic apar veşti mai mult sau mai puţin veridice despre acest smartphone, însă până în acest moment nu a fost nimic de impact.

În urmă cu câteva zile a apărut însă o imagine cu carcasa lui iPhone 7 care confirmă faptul că senzorul foto va avea dimensiuni considerabil mai mari comparativ cu generaţiile anterioare. Un senzor mai mare ar putea creşte cantitatea de lumină recepţionată şi astfel am putea vedea un telefon cu o cameră foto cu rezultate peste tot ce există la momentul actual.

iPhone 7 3

Restul informaţiilor sunt destul de incoerente, însă acestea ne transmit că ar putea exista până la 3 modele iPhone 7, cel puţin unul dintre ele va oferi conectivitate dual-sim, sunt şanse să dispară jack-ul de 3.5 mm, va exista o versiune cu 256 GB spaţiu de stocare, iar cea mai mică diagonală va fi cea de 4.7 inci. Se pare că Apple a făcut deja o comandă de aproximativ 78 milioane de unităţi iPhone 7 pentru 2016, deci e clar că se aşteaptă la vânzări ridicate în ultimul trimestru al anului în curs.

Toate aceste date sunt neoficiale şi trebuie să le tratăm cu o oarecare doză de scepticism.

iPhone 7 2

Sursa: engadget.com

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.