Black Friday în ediție 2018 aduce o ofertă atractivă din partea UPC. Pachetul Happy Home All Inclusive coboară de la costul de 124 lei la 59 de lei în perioada 9 – 11 noiembrie.

Inițial, Happy Home All Inclusive costa 124 lei, din august a fost listat la 79 lei, iar de Black Friday îl prindeți la 59 lei.

Ce include acest pachet la 59 lei?

  1. Abonamentul TV Play Maxim – 169 canale TV, 83 de canale pot fi accesate online prin platforma Horizon Go (acces la știri, competiții sportive, documentare etc pe orice device – iOS, Android sau Windows). Se adaugă și cardul digital CI+ oferit fără cost suplimentar.
  • Extraopțiunea Sport cu 11 canale de sport, acces la meciuri din Liga Campionilor, Europa League, competiții interne, turnee de tenis, golf etc;
  • Pachetul HBO – canalele HBO + acces gratuit în aplicația HBO Go;
  1. Internet fix – pachet cu 500 Mbps (până la 500 Mbps în download și 25 Mbps în upload, modem Wi-Fi Connect Box în mod gratuit, acces la internet în afara casei prin UPC Wi-Free și căsuță de e-mail cu 5 GB dedicați);
  2. Telefonie fixă – apeluri nelimitate în rețeaua UPC.

Connect Box-ul inclus de UPC în abonament știe Wi-Fi în standardele a/b/g/n/ac, dual-band pe 2.4 și 5 GHz + optimizare a semnalului între dispozitivele conectate.

Toate detaliile legate de oferta UPC de Black Friday le găsiți pe UPC.ro.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.