Retelistica

Traficul de date a devenit noul element prin care operatorul de telecomunicații încearcă să-și fidelizeze clientul de cartelă preplătită. În trecut ieșeau în evidență prin miile de minute oferite în extraopțiuni, acum vorbim de GB de date. 

În aceeași linie este și noua oferta a Vodafone pentru iarna lui 2016 – 2017, beneficii de până la 10.000 MB.

Extraopțiunea de 6 euro aduce 2000 MB de date, 200 de minute internaționale și 1500 de unități – ce vrei tu (trafic de date, apeluri sau SMS-uri naționale). Bonusul de sărbători se ridică la 10.000 MB – ce pot fi consumați în 5 săptămâni, iar 10.000 MB pot fi făcuți cadou către un alt utilizator Vodafone.

cartela-preplatita-vodafone

Declarație oficială:

In aceasta iarna, Cartela Vodafone vine cu o oferta unica, prin care utilizatorii au puterea de a reinventa cadourile de Craciun si de a impartasi cu cei dragi beneficiile unui bonus generos de date in reteaua lor de incredere, Supernet 4G+”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Mai multe detalii pe site-ul operatorului de telecomunicații.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.