Accesorii inteligente

Xiaomi Mi Band 2 este una dintre cele mai vândute brăţări inteligente la nivel mondial, aceasta fiind locomotiva brandului în acest segment de piaţă. Chiar dacă a fost lansat în urmă cu ceva timp, accesoriul răspunde la mai toate nevoile aşteptate de la un astfel de device, poate şi de aceea nu au mai scos nimic nou.

Personal deţin un Xiaomi Mi Band 2 şi dacă de obicei nu port brăţări sau ceasuri, cu acest accesoriu m-am obişnuit şi îl port aproape zilnic. Printre principalele sale atu-uri regăsim:

  • autonomie mare;
  • suport software;
  • posibilitatea de a exporta datele spre Google Fit;
  • ceas + senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac;
  • raportul preț / specificații / experiență în utilizare.

Dacă sunteţi interesaţi de Xiaomi Mi Band 2, acesta poate fi achiziţionat pentru un număr limitat de unităţi la preţul de 15.11 dolari, adică aproximativ 60 lei fără TVA + transport gratuit. Pentru a beneficia de acest preţ intraţi pe acest link, adăugaţi brăţara în coşul de cumpărături, iar la secţiunea “Promotion Code” introduceţi codul BAND2.

Preţul este unul excelent fără doar şi poate, iar mai multe detalii puteţi afla în review-ul dedicat.

Categorii: xiaomi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.