Telefoane Mobile

Update: Garanția pe viață a fost o greșeală a sistemului pe care eMAG îl are implementat. 

Karbonn Sparkle V este primul smartphone din programul Android One sosit în țara noastră și unul dintre puținele telefoane ieftine cu Android 5.1 Lollipop. 

Karbonn Sparkle V – 369 lei la eMAG, 549 lei, reducere de 32%

Și mai interesantă este mențiunea din dreptul garanției: Pe viață. Printr-un astfel de text înțeleg că nu ești limitat la 2 ani de zile ci primești service pentru întreaga durata de viață a terminalului. Pentru un telefon low-cost mi se pare o adevărată declarație de curaj.

Karbonn-Sparkle-V-garantie-pe-viata

Avem review pe site pentru Sparkle V, la 369 lei nu găsești un telefon cu specificații mai bune și experiență de utilizare superioară. Alături de Sparkle V recomand și achiziția unui card microSD ( astfel nu vei putea salva fotografiile făcute cu camera de 5 Megapixeli sau capturile de ecran).

Nu știu cât eMAG va ține acestă promoție, de la 549 lei la 369 lei. Așa că recomand o achiziție rapidă pentru cei interesați.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.