Software

Sunt puține telefoane Android ce au primit update la 7.1.1 Nougat, iar OnePlus 3 și OnePlus 3T intră în această nișă destul de restrânsă. ZTE Axon 7 beneficiază de același tratament din partea producătorului său hardware. 

Update-ul sosește OTA și aduce Oyxgen OS 4.1 bazat pe cea mai nouă iterație Android – 7.1.1 Nougat + cele mai noi patchuri la nivel de securitate.

Avem un update minor, iar ZTE și OnePlus ar trebui admirate pentru viteza cu care l-au adus pe dispozitivele proprii. Sunt aduse îmbunătățiri în ce privește conexiunea Wi-Fi și bluetooth, screenshot-uri pe întreaga pagină web, rezolvarea de bug-uri + noutățile specifice 7.1.1 Nougat.

OnePlus 3 și OnePlus 3T ar primit și câteva îmbunătățiri la nivel de cameră foto și video – stabilitatea mai bună în clipurile video, dar și reducere a efectului de blur pentru fotografiile în mișcare.

Ar trebui ca 7.1.1 Nougat pentru OP3 și OP3T să sosească în zilele următoare, la nivel global.

Sursa: Pocketnow.com

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.