Telefoane Mobile

Estimez că luna viitoare vom avea lansarea oficială a flagship killer-ului OnePlus 5, însă până la acel moment vom cunoaşte cam tot ce trebuie despre el. De curând acesta a apărut în cunoscutul test de benchmark AnTuTu, iar punctajul obţinut este cel mai bun de pe un terminal Android.

OnePlus 5 a reuşit să ajungă până la peste 176.000 puncte, depăşind astfel telefoane precum Samsung Galaxy S8 şi Xiaomi Mi 6. Deşi nu pare un rezultat mincinos, această informaţie trebuie tratată cu o doză de scepticism, mai ales că în trecut compania OnePlus a fost prinsă fraudând mai multe rezultate ale unor teste de benchmark.

În acest test apar şi câteva dintre specificaţiile lui OnePlus 5, iar acestea nu sunt cu mult diferite de cele existente la ora actuală pe OnePlus 3T:

  • Ecran de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD;
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 835 de tip octa-core cu Adreno 540 GPU;
  • 6 GB RAM + 64 GB spaţiu de stocare;
  • Cameră foto de 16 megapixeli + cameră frontală de 16 megapixeli (alte zvonuri susţin că vom avea pe spate o cameră foto duală);
  • Android 7.1.1 Nougat.

Sursa: gizmochina.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.