Telefoane Mobile

Cei de la DxOMark au publicat în sfârşit analiza foto/video pentru OnePlus 6T. Scorul obţinut de cel mai nou smartphone OnePlus este de 98 puncte, cu doar 2 puncte peste generaţia anterioară OnePlus 6 (nici nu avea cum să fie altfel, ansamblul foto este similar).

Cu acest punctaj OnePlus 6T este pe locul 12 în clasamentul DxOMark, la egalitate cu Google Pixel 2, peste iPhone X, Xiaomi Mi Mix 2S şi Huawei Mate 10 Pro, dar sub Xiaomi Mi 8, Google Pixel 3 sau Samsung GALAXY S9 Plus.

OnePlus 6T are o cameră foto de 16 Megapixeli cu senzor Sony IMX519, f/1.7, gyro-EIS + OIS, dimensiune a pixelului de 1.22 microni + 20 Megapixeli cu senzor Sony IMX376K, f/1.7 și dimensiune a pixelului de 1 micron, detecție de fază, dual-LED flash, filmează la 2160p cu 30 sau 60 fps, la 1080p cu 30 / 60 / 240 fps, la 720p cu 480 fps, cameră frontală de 16 Megapixeli cu senzor Sony IMX371, f/2.0, gyro-EIS, dimensiune a pixelului de 1 micron și înregistrează la 1080p cu 30 fps;

Ce a apreciat DxOMark la OnePlus 6T ?

  • dynamic range excelent, mai ales la exterior;
  • autofocus rapid și corect;
  • detalii bune în toate condiţiile;
  • stabilizare şi autofocalizare rapidă în captură video;
  • culori naturale plăcute şi vii în captură video.

Care au fost punctele slabe la OnePlus 6T ?

  • balans de alb cu nuanţe violet în toate condiţiile;
  • zgomot de imagine prezent mai mult decât ar trebui;
  • detalii scăzute în zoom;
  • modificări bruşte ale direcţiei în mişcările video.

Cred că deja ne-am obişnuit cu ideea că OnePlus 6T este flagship-ul ideal, exceptând rezultatele fotografice. Compania chineză mai are ceva de lucru până a ajunge la standardele impuse de Huawei, Apple sau Samsung în segmentul premium.

Cei interesaţi de OnePlus 6T pot citi cu toată încrederea review-ul colegului meu Emil, cât şi opiniile mele despre device. Smartphone-ul poate fi achiziţionat la preţuri ce pornesc de la 549 euro pe site-ul oficial, iar dacă utilizaţi link-ul nostru de referral puteţi beneficia de o reducere de 20 euro la achiziția unui accesoriu alături de telefon.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.