Telefoane Mobile

OnePlus ne-a obişnuit să lanseze câte două smartphone-uri pe an, iar 2018 nu vine ca o excepţie. Chiar dacă suntem abia la început de septembrie, în presa de specialitate au început să circule informaţii mai mult sau mai puţin credibile despre viitorul OnePlus 6T.

Poate cele mai convingătoare detalii le primim din China, acolo unde şi-a făcut apariţia posibila cutie de retail a viitorului flagship OnePlus. Prin intermediul acestor imagini aflăm despre OnePlus 6T că:

  • Va avea un ecran cu aspect 19:9 şi breton tip “picătură”;
  • Va integra scannerul de amprentă direct în display;
  • Va avea drept motto comercial fraza “Unlock the Speed”.

Se zvonea anterior că OnePlus 6T va aduce foarte mult cu Oppo R17 Pro, iar noile imagini nu fac decât să confirme acest aspect. Ţinând cont că avem un istoric de asemănări între diverse device-uri Oppo şi cele OnePlus, tind să cred din ce în ce mai mult că OnePlus 6T va arăta astfel:

Despre specificaţiile hardware nu avem încă informaţii, însă este foarte clar că vor fi utilizate cele mai puternice componente din toamna lui 2018.

Sursa: gsmarena.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.