Telefoane Mobile

Chiar dacă mai sunt luni bune până la lansarea noului smartphone OnePlus, compania chineză rămâne în prim planul presei de specialitate prin intermediul speculaţiilor legate de OnePlus 7.

Aşteptările pentru viitorul flagship OnePlus sunt foarte mari, puţinele informaţii existente în acest moment susţinând că OnePlus 7 ar putea fi un telefon cu raport display-corp impresionant de peste 92 – 93%. Una dintre variante este opţiunea cu mecanism tip slider, iar aceasta ar putea arăta astfel:

Din punctul meu de vedere acest mecanism este foarte util în integrarea unui ecran FullView complet, însă ridică mari semne de întrebare pe partea de fiabilitate, de rezistenţă în timp. În plus acest tip de mecanism împiedică implementarea unor certificate care să ateste rezistenţa la apă a smartphone-ului.

OnePlus 7 se va lansa undeva la începutul verii, cel mai probabil în luna iunie, iar până atunci se pot întâmpla multe estetic vorbind.

La momentul actual cei interesaţi pot cumpăra OnePlus 6T, model ce are un preţ de plecare de 549 euro pe site-ul oficial. Prin utilizarea link-ului nostru de referral puteţi beneficia de o reducere de 20 euro la achiziția unui accesoriu alături de smartphone.

Sursa: twitter.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.