Telefoane Mobile

OnePlus 6T este un smartphone aproape complet, chiar dacă are şi el minusurile sale (mai multe detalii despre telefon găsiţi aici şi aici). Ca oricare alt device acesta va avea un urmaş, unul de la care aşteptările sunt foarte mari.

Deşi mai sunt luni bune până când viitorul flagship va fi prezentat în mod oficial, o imagine apărută pe Twitter pare a pune în paralel zona frontal superioară a modelelor OnePlus 7 şi OnePlus 6T.

Prin intermediul acestei fotografii observăm un posibil OnePlus 7 cu un display mai mare, fără notch sau cameră frontală, dar cu un raport ecran-corp impresionant (probabil peste 90%). Lipsa camerei frontale ne duce cu gândul la un mecanism tip slider, similar cu cel prezent pe Xiaomi Mi Mix 3 sau Honor Magic 2.

Trebuie menţionat că cel care a postat această imagine pe Twitter nu este un zvonac cu istorie, tocmai de aceea sunt şanse foarte mari ca această fotografie să fie fake. Chiar şi aşa această zona frontală arată într-un mare fel.

OnePlus 6T pleacă de la 549 euro pe site-ul oficial, iar dacă utilizaţi link-ul nostru de referral puteţi beneficia de o reducere de 20 euro la achiziția unui accesoriu alături de smartphone.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.