Software

Veste bună pentru cei ce folosesc OnePlus One, smartphone-ul a început a primi update la Cyanogen 13 bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow. 

CM 13 aduce Doze – funcția ce permite un management mai bun al consumului de energie + control mai bun aplicat asupra permisiunilor oferite unei aplicații sau joc. Mai sunt o mulțime de noutăți pe care echipa CM le-a pregătit.

Știți că la început, OnePlus și Cyanogen au colaborat în ce privește software-ul pus pe OPO. Alianța s-a încheiat brusc, iar OnePlus a trebuit să-și formeze o echipă care să dezvolte un custom ROM separat – Oxygen OS.

Cyanogen OS-ul este cunoscut pentru stabilitatea sa, opțiunile aduse pe partea de customizare, dar și pentru interfața ce amintește direct de Android-ul implementat pe telefoanele Nexus.

Sursa: CyanogenMod.org

Categorii: software

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.