Telefoane Mobile

Oppo s-a alăturat Wireless Power Consortium și asta ar putea fi un indiciu că viitoarele smartphone-uri de la Oppo și OnePlus vor adopta încărcarea fără fir pe standard Qi.

Wireless Power Consortium reunește companii precum Apple, Samsung, Huawei, ZTE, Panasonic și Sony. Scopul este în a dezvolta încărcarea wireless pe standard Qi.

Oppo este listat ca membru al WPC. Este o primă condiție în a implementa încărcarea wireless pe standardul menționat. Ei au un patent pentru un produs ce alimentează wireless la 15W, dar niciun smartphone Oppo nu oferă încărcare fără fir.

Știți că Oppo și OnePlus lucrează sub aceeași companie mamă și de multe ori, tehnologii Oppo sunt regăsite pe produse OnePlus (Warp Charge de la OnePlus la 30W este bazată pe Super VOOC de la Oppo etc).

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.