Hardware

Oppo a prezentat un ecran ce urmează a-l integra pe smartphone-urile sale din 2020. L-au botezat Waterfall și curbura display-ului atinge 88 grade.

Prin această inovație, Oppo se apropie din ce în ce mai mult de ecranul cu raport display / corp de 100%. Primele imagini cu acest ecran pe un telefon mobil au fost prezentate de către un oficial al companiei chineze pe profilul său de Weibo – Brian Shen.

Este atât de curbat pe cele două laturi că nu a mai rămas spațiu pentru butoanele de control (pornire, reglare volum).

Oppo a inovat de-a lungul timpului și a reușit să impresioneze prin încărcarea rapidă a terminalelor sale (tehnologie preluată și pe smartphone-urile OnePlus). O altă inovație ce așteaptă a fi implementată comercial – senzorul pentru camera frontală integrat în display (așa cum se procedează acum la nivel de cititor de amprentă).

Sursa: GSMarena.com

Categorii: hardware
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.