Telefoane Mobile

Debutul european al Oppo și Vivo s-a lăsat așteptat, iar 2018 a fost al Xiaomi ce și-a deschis filiale în mai multe țări europene. 

Oppo a confirmat faptul că operațiunile din Marea Britanie încep din 29 ianuarie.

Unul dintre smartphone-urile pe care vor miza pare a fi Oppo R17 Pro. Este un smartphone ce amintește ca design de OnePlus 6T.

Oppo Find X ar fi un pariu interesant pe segmentul high-end. Bănuiesc că Oppo testează piața britanică și se pregătește să-și aducă produsele și în alte piețe de pe bătrânul continent. Așa ar fi și logic dacă ținem cont că au încheiat o înțelegere cu Qualcomm pentru 600 milioane dolari, astfel pot și ei să vină oficial în Europa fără teamă în a ajunge în instanță cu privire la vreo încălcare de patente.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.