Telefoane Mobile

Debutul european al Oppo și Vivo s-a lăsat așteptat, iar 2018 a fost al Xiaomi ce și-a deschis filiale în mai multe țări europene. 

Oppo a confirmat faptul că operațiunile din Marea Britanie încep din 29 ianuarie.

Unul dintre smartphone-urile pe care vor miza pare a fi Oppo R17 Pro. Este un smartphone ce amintește ca design de OnePlus 6T.

Oppo Find X ar fi un pariu interesant pe segmentul high-end. Bănuiesc că Oppo testează piața britanică și se pregătește să-și aducă produsele și în alte piețe de pe bătrânul continent. Așa ar fi și logic dacă ținem cont că au încheiat o înțelegere cu Qualcomm pentru 600 milioane dolari, astfel pot și ei să vină oficial în Europa fără teamă în a ajunge în instanță cu privire la vreo încălcare de patente.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.