Retelistica

Orange aduce un nou pachet de abonamente denumite Love, iar pe o singură factură sunt prinse servicii de internet fix, televiziune și telefonie mobilă. 

Cei ce sunt clienții Orange pe abonamente de telefonie mobilă pot alege serviciul de internet prin fibră cu viteze în download de până la 300 Mbps la 8 euro pe lună, iar cablul TV în pachet cu 54 de canale este oferit fără cost suplimentar. Se oferă acces și la platforma Orange TV Go în acest preț (canale TV pe mobil sau laptop).

Pentru 3 euro în plus se oferă pachetul de televiziune cu 119 canale. Există și opțiunea de a folosi internetul prin fibră cu viteze de până la 1000 Mbps, pentru 3 euro în plus.

Cei ce aleg internetul prin fibră optică de la Orange primesc de 2x mai mult internet mobil față de traficul inclus în planul tarifar existent. Familiile pot primi un bonus de 50 GB internet mobil pe fiecare lună.

Calculele sunt simple:

Abonamentul Orange pe telefonie mobilă + 8 euro = Internet fix cu viteze de până la 300 Mbps în download și cablu TV cu 54 canale;

Abonamentul Orange pe telefonie mobilă + 11 euro = Internet fix cu viteze de până la 1000 Mbps în download și cablu TV cu 54 canale;

Abonamentul Orange pe telefonie mobilă + 11 euro = Internet fix cu viteze de până la 300 Mbps în download și cablu TV cu 119 canale;

Abonamentul Orange pe telefonie mobilă + 14 euro = Internet fix cu viteze de până la 1000 Mbps în download și cablu TV cu 119 canale;

Toate detalii în pagina dedicată din website-ul Orange.

Declarație oficială:

Orange LOVE este propunerea noastră pentru utilizatorii care au nevoie de servicii cu adevărat integrate, atât la nivelul beneficiilor fix-mobil, cât și din perspectiva experienței: factură unică și punct unic de contact. Simplitatea în utilizare, calitatea serviciilor și ofertele avantajoase sunt atributele pe care le aduce Orange Love și pe care clienții le așteaptă de la Orange, operatorul telecom preferat al românilor de peste 12 ani.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange România.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.