Telefoane Mobile

Orange și-a actualizat portofoliul de telefoane mobile și cu un model care nu iese în evidență prin specificații tehnice ci prin prețul său, 23 euro fără semnarea unui contract / 102.35 lei.

Este genul de telefon pe care-l cumperi exclusiv pentru apeluri de voce și mesaje. Este un rebranding al lui Alcatel OT-1060. Cântărește 64.3 gr, 11.8 mm grosime, display TFT de 1.8 inch cu rezoluție 128×160 pixeli și 65.000 de culori. Dispune de cameră de 0.3 Megapixeli, filmează QCIF cu 25 fps.

Memoria internă este de 4 MB și suportă carduri microSD de până la 8 GB, radio FM cu RDS, baterie de 650 mAh. Prin slotul pentru microSD se transformă și în player mp3 ad-hoc.

Orange Riga se adresează celor cu nevoie de comunicare clasice. Aș zice că merge și la un copil, pierderea sau distrugerea lui Orange Riga nu aduce dureri de cap din partea părintelui.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Allview X4 Soul, Samsung GALAXY Tab S2 8.0, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

  • Liviu

    Feature phone – asta este bun pentru exact ceea ce a fost proiectat – telefonie – probabil tine si mult bateria insa nu stiu cum este structurat meniul , cred ca poti gasi cateva Nokia si Samsung la aceelasi sume de acelasi fel