Diverse

În încercarea de a creşte vizibilitatea brandului la nivel global, Microsoft a licenţiat brandul Xbox către compania Lynx, cea care se află în spatele produselor de îngrijire corporală Axe.

Pentru că şi gamerii au nevoie de îngrjire, Lynx a anunţat seria de produse Lynx Xbox formată din gel de duş, deodorant şi body spray. Acestea oferă un miros fresh obţinut dintr-un amestec de mentă, salvie, paciuli şi lime.

Produsele de îngrijire corporală Lynx Xbox vor fi distribuite în primă fază în câteva lanţuri de magazine şi farmacii din Australia şi Noua Zeelandă, iar dacă acestea vor avea succes, sunt şanse foarte mari să le vedem comercializate şi prin Europa.

Dacă fanii Xbox pot avea mirosuri de mentă şi lime, mă gândesc că o eventuală ediţie Sony PlayStation ar putea veni cu arome mai dulci, de cireş japonez :) .

Sursa: vice.com

Categorii: diverse
Tag-uri:

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.