Software

Chiar dacă în lume există deja sute de milioane de utilizatori de Windows 10, Microsoft continuă campania stresantă de a-şi promova noua versiune a sistemului de operare. Personal sunt de acord că Windows 10 este un pas înainte, o evoluţie, însă pentru cei care nu doresc să facă încă upgrade-ul politica de promovare Microsoft îmi pare a fi destul de agresivă.

La un moment dat au depăşit chiar şi limita bunului simţ începând să instaleze Windows 10 fără consimţământul utilizatorilor (mai multe detalii aici). Cea mai nouă păţanie a avut loc într-o emisiune meteo la un post de televiziune din Statele Unite ale Americii, KCCI 8 News. În timp ce prezentatoarea oferea telespectatorilor informaţiile meteo, pe ecran a apărut notificarea prin care Microsoft recomandă trecerea către Windows 10. Reacţia prezentatoarei este una drăguţă, însă ironică aceasta pune o întrebare destul de subtilă: “Nu iubiţi momentul în care chestia asta apare?’.

Momentul în sine este amuzant, însă această notificare stresantă o primesc zilnic mii de utilizatori. Sunt absolut sigur că există oameni care au instalat Windows 10 doar pentru a scăpa de această campanie de promovare, chiar dacă există numeroase soluţii de stopare a acesteia (una dintre ele o puteţi găsi în acest articol).

Sursa: home.bt.com

Categorii: microsoft

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.