Hardware

Cel mai nou monitor Philips anunţat pentru piaţa din România este Philips 278E9. Acesta dispune de un design elegant, ecran curbat de 27 inci cu margini înguste, rezoluţie FullHD şi tehnologiile Ultra-Wide Color şi AMD FreeSync.

Philips 278E9 este dotat cu o gamă de culori mai largă decât predecesorii săi, oferind tonuri de verde mult mai naturale, de roșu mult mai aprinse și nuanțe de albastru mai adânci, și, în general, imagini mult mai strălucitoare. În plus, rezoluția Full HD 1920 x 1080 (16:9) asigură detalii clare, o luminozitate mare şi un contrast puternic.

Monitorul dispune de un ecran curbat VA care poate atinge o rază de curbură de până la 1800R pentru experiențe mai captivante, cu o distorsiune mai mică. Tehnologia Philips LED VA folosește o abordare de aliniere verticală pe mai multe domenii, aceasta având ca rezultat rapoarte statice de contrast înalte pentru imagini luminoase și vii, în timp ce pixel management-ul optimizat oferă un unghi de vizualizare foarte larg de 178/178 grade.

Pe partea de design, Philips 278E9 are un ecran cu ramă ultra-subțire pe trei laturi, fără distorsiuni și o dimensiune maximă de vizionare. Acest model este disponibil într-un finisaj negru lucios cu un suport metalic elegant, care poate fi înclinat între -5°/20°. Monitorul este dotat cu montură VESA pentru un nivel ridicat de comoditate.

Echipat pentru o conectivitate digitală universală, monitorul 278E9 este dotat cu porturi VGA și High-Definition Multimedia Interface (HDMI) pentru transferul video și audio de la un PC sau oricare altă sursă AV. Acesta mai include şi conexiune DisplayPort, intrări Separate Sync și Sync on Green.

Philips 278E9 va fi costa în România 1049 lei.

Categorii: hardware

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.