Televizoare

Cele mai noi televizoare ale brandului Philips cu prezenţă în România sunt modelele 8303 şi 8503. Fiecare model va veni în două variante (49 inci şi 55 inci) şi va dispune de cele mai actuale tehnologii în domeniu.

Philips 8303 şi 8503 sunt echipate cu noul panou Nano IPS UHD 4K, cu procesorul de imagine P5 Perfect Picture Engine şi cu deja cunoscuta tehnologie Ambilight.

Panoul IPS Nano Color generează emisii luminoase precise care ating o gamă extrem de largă de culori, cu un raport de 90% DCI WCG și oferă un unghi larg de vizualizare. Particulele nanometrice uniforme absorb orice surplus de lumină creat de ecran, ajutând la menținerea culorilor.

Cele două modele oferă suport şi pentru standardul High Dynamic Range Premium (HDR Premium). Acesta redefinește divertismenul de acasă prin progresele înregistrate în ceea ce privește contrastul și culorile și garantează o luminozitate excelentă, de 400 de niți. Philips 8303 şi 8503 îndeplinesc și standardul HDR 10+.

La capitolul sunet, tehnologia DTS HD Premium Suite oferă procesare audio de ultimă oră, păstrând claritatea conținutului original. Cu o tehnologie îmbunătățită Philips Triple Ring, membrana difuzorului special pentru sunete joase are o mai mare mobilitate generând un sunet mai puternic, chiar și în design-ul subțire al televizoarelor Philips.

Există mici diferenţe între cele două modele în această zonă: Philip 8303 are o putere totală de 25W (2 x 6.25W + woofer de 12.5W), în timp ce Philips 8503 vine cu o putere totală de 45W (2 x 7.5W + woofer de 30W).

Cele două noi modele Philips vin însoțite de o telecomandă cu tastatură și microfon, iar la capitolul software regăsim sistemul de operare Android TV.

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.