Diverse

Poșta Română se pregătește să introducă plata cu cardul. POS-urile urmează a fi instalate pentru prima dată la ghișeele din mediul urban. 

Informația a fost confirmată de către Profit.ro.

Mi se pare o mișcare logică, una ce trebuia realizată de niște ani de zile. Totuși, la cât de molcom se mișcă Poșta Română, mai bine mai târziu decât niciodată.

Mi-aș dori să văd plata cu cardul adusă și de către concurență, chiar și pe mașinile celor ce practică servicii de curierat. Logic ar fi să ne bazăm din ce în ce mai puțin pe cash, într-un orizont de timp nu prea îndepărtat să scăpăm și de bucățile de plastic din portofel, iar smartphone-ul să devină unealta de plată prin autentificare cu amprentă, iris etc.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri:

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Vlad Horobet

  Am prins plata cu cardul pe fan curier, cand mi-a adus un colet. Am vorbit cu soferul cu o zi inainte si i-am zis ca platesc cu cardul.
  Cat despre posta romana, e pe moarte, au servicii lente, de proasta calitate, centre care arata in ultimul hal, angajati cu aceeasi varsta a postei romane, nici un respect fata de colete sau fata de clienti etc.
  Nu inteleg de ce s-ar chinui sa o mai mentina…
  Aduc pos-uri, vor trece ani pana “doamnele” de la casa invata sa foloseasca dispozitivele…ele inca se chinuie cu calculatoarele.

 • Pingback: Plata cu cardul la ghișeele Poștei Române, din 2018 - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Innoxius

  Posta Romana e chestia aia unde ma costa mai mult sa trimit bani on-line, de acasa, decat sa-i trimit tot on-line, de la ghiseu? Eu zic sa fim atenti, ca astia o sa ne ia noua comisionul de plata cu cardul.

  • Adrian F

   Dacă vrei sa trimiți/primesti bani online.Îți recomand aplicația TransferGo android/iOS.

 • marcgm

  La cat de pregatit este personalul postei vor avea nevoie de 5 ani sa inteleaga ce face “chestia aia”.

 • Porcu2d

  Emil, eu unul nu cred ca se pregateste. 2018? Nu e cam tarziu?

 • Adrian Nicu

  A trebuit sa trimit ceva prin Posta Romana acum cateva luni. Dupa vreo 3 formulare completate (cam acelasi lucru scris in toate) doamna de acolo imi zice “Ia sa vedem daca te-ai descurcat”. La rubrica cu datele mele, am completat si e-mail-ul. “Uau, ai pus si email (pronuntand de parca ar fi vorba de acel lac pentru vopsea), bravo!!!”. Apoi am asteptat vreo 5 minute sa iasa factura tiparita cu o imprimanta din Evul Mediu, ce printa pe hartie din aceea de iese cat de lunga doresti, cu margini perforate. That is how peak performance looks like.

  • Innoxius

   Adică matriceală, cu ace.
   Ai avut noroc. Eu am nimerit-o pe una care tasta cu un deget și se uita pe ecran după fiecare caracter tastat. În altă zi m-am dus în alt loc la ora deschiderii, că mă grăbeam. Ghinion. Tanti nu știa parola. Adică o știa, era timisoara1, dar ba punea spațiu, ba unu, ba ș, chestii din astea.

 • Ionut

  Plătești cu cardul, livrează cu căruța!

 • Victor N.

  Poșta română și CFR, 2 servicii de toată jena.