Diverse

Poșta Română se pregătește să introducă plata cu cardul. POS-urile urmează a fi instalate pentru prima dată la ghișeele din mediul urban. 

Informația a fost confirmată de către Profit.ro.

Mi se pare o mișcare logică, una ce trebuia realizată de niște ani de zile. Totuși, la cât de molcom se mișcă Poșta Română, mai bine mai târziu decât niciodată.

Mi-aș dori să văd plata cu cardul adusă și de către concurență, chiar și pe mașinile celor ce practică servicii de curierat. Logic ar fi să ne bazăm din ce în ce mai puțin pe cash, într-un orizont de timp nu prea îndepărtat să scăpăm și de bucățile de plastic din portofel, iar smartphone-ul să devină unealta de plată prin autentificare cu amprentă, iris etc.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri:

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.