Telefoane Mobile

QuickMobile a fost primul magazin online din țara noastră ce a comercializat GALAXY Note7, iar pe lângă răspunsurile Vodafone și Orange am considerat că trebuie să vedem și care este poziția lor pe acest subiect. 

1. Care este poziția oficială a QuickMobile în ce privește GALAXY Note7? Care este procedura de urmat pentru cei ce au făcut precomandă sau au comandat și primit phabletul sud-coreean?

Tudor Tiboc – manager general al QM:  “QuickMobile a livrat exclusiv varianta dualsim a Galaxy Note 7,  care nu a fost retrasa de pe piata. Telefoanele care au venit cu baterii produse de compania chineza Amperex Technology Ltd nu au avut probleme,  iar Samsung a putut lansa modelul acesta fara nicio dificultate in China. Bineinteles, in cazul in care ni se va comunica retragerea modelului dual-sim, vom respecta intru totul cerinta producatorului.”

2. Câte unități au fost comandate?

Tudor Tiboc – manager general al QM:  “Noi neavand in oferta varianta cu ochelari Samsung VR, ci pe cea cu card SD 128gb gratuit, numarul comenzile initiale nu a fost foarte mare.  Insa acum,  dupa lovitura primita de modelul single sim, comenzile celor dual-sim s-au marit simtitor. Noi speram, insa, sa livram cat mai curand direct varianta de 6GB ram si 128 GB.” 

QuickMobile a vândut GALAXY Note7-le conceput pentru piața chineză, iar respectivul model nu este afectat de către rechemarea făcută de către Samsung.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.