Telefoane Mobile

Mai sunt doar câteva săptămâni până la debutul comercial al celui mai nou vârf de gamă de la Samsung – GALAXY S10, iar informații noi ies mereu în față. Acum avem o primă imagine cu partea frontală, decupajul pentru camera frontală se află în colțul din dreapta. 

Samsung GALAXY S10 – ecran curbat de 6.1 inch;

Asta înseamnă că informațiile legate de rețea, conectivitate etc migrează spre stânga.

Sunt interesat de câteva elemente-cheie la Samsung GALAXY S10:

  1. Capacitate acumulatorului – cel puțin 3500 mAh pentru S10 și peste 4000 mAh pentru S10 Plus;
  2. Prețul de comercializare – costuri mai realiste de la bun început, aici deja visez;
  3. Capacitățile foto și video – de văzut cum vor reuși să închidă gura concurenței prin fotografii și clipuri video excelente;
  4. Design – nu trebuie să ne ascundem după deget, Huawei Mate 20 Pro arată într-un mare fel, iar Samsung a bătut pasul pe loc la S9, S9 Plus și Note9;
  5. Diverse funcții cu grad mai mare sau mai mic de utilitate – chestii mici prin care se detașează de concurență, elemente care să individualizeze cele două terminale premium sud-coreene.
Sursa: Evan Blass

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.