Telefoane Mobile

Mai sunt doar câteva săptămâni până la debutul comercial al celui mai nou vârf de gamă de la Samsung – GALAXY S10, iar informații noi ies mereu în față. Acum avem o primă imagine cu partea frontală, decupajul pentru camera frontală se află în colțul din dreapta. 

Samsung GALAXY S10 – ecran curbat de 6.1 inch;

Asta înseamnă că informațiile legate de rețea, conectivitate etc migrează spre stânga.

Sunt interesat de câteva elemente-cheie la Samsung GALAXY S10:

  1. Capacitate acumulatorului – cel puțin 3500 mAh pentru S10 și peste 4000 mAh pentru S10 Plus;
  2. Prețul de comercializare – costuri mai realiste de la bun început, aici deja visez;
  3. Capacitățile foto și video – de văzut cum vor reuși să închidă gura concurenței prin fotografii și clipuri video excelente;
  4. Design – nu trebuie să ne ascundem după deget, Huawei Mate 20 Pro arată într-un mare fel, iar Samsung a bătut pasul pe loc la S9, S9 Plus și Note9;
  5. Diverse funcții cu grad mai mare sau mai mic de utilitate – chestii mici prin care se detașează de concurență, elemente care să individualizeze cele două terminale premium sud-coreene.
Sursa: Evan Blass

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.