Tablete

Vorbeam cu un oficial Maguay și spunea că mai târziu vor aduce și ei o tabletă cu Windows 8 RT. Dell a suferit un eșec în zona de tablete. Au debutat cu Dell Streak de 5 inch, un fel de predecesor al lui Galaxy Note sau LG Optimus Vu. Nu s-a bucurat de succes și asta pentru că la început prețul a fost prohibitiv, iar când s-a redus la jumătate era deja un hardware învechit.

Acum vor să se redreseze cu o tabletă cu Windows 8. Documentul de mai jos nu este oficial și poate fi considerat o scăpare pe web via Neowin.

– ecran de 10.1 inch cu rezoluție HD de 1366×768 pixeli;
– procesor Intel Clover Trail Atom Dual Core, 2 GB memorie RAM la 800 MHz, până la 128 GB spațiu de stocare;
– Windows 8 – nu apare niciun RT și cu un Atom Dual Core pe post de procesor mă gândesc că va rula Windows 8 normal și nu versiunea pentru ARM destinată tabletelor;
– Wi-Fi. bluetooth și opțiune pentru 3G;
– cameră de 8 Megapixeli pe spate și 2 Megapixeli în partea frontală;
– baterie cu 2 și 4 celule – 30 / 60 WHr, se oferă acces la baterie, 710 gr. și 10.5 mm grosime.

Va conta și prețul. Ca hardware nu mi se pare a fi nicio noutate față de tabletele actuale cu Windows 7. Să vedem dacă și produsul final va fi precum informațiile de mai sus. Lansarea este pronosticată pentru a doua partea a lui 2012.

Sursa: neowin.net
Categorii: delltablete

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.