Telefoane Mobile

Samsung a deschis perioada de precomandă pentru Samsung Galaxy S9 chiar în ziua lansării din 25 februarie, iar primele informaţii venite din Coreea de Sud nu sunt prea optimiste. În timp ce operatorii telecom din această ţară susţin că interesul pentru noul flagship este redus, un oficial Samsung a declarat că în cea mai optimistă situaţie numărul precomenzilor ar putea fi similar cu cel de anul trecut de la Samsung Galaxy S8, în timp ce ipoteza mai realistă este mai pesimistă şi anunţă precomenzi mai mici decât la flagship-ul din 2017.

Samsung Galaxy S9 nu se diferenţiază prea mult de generaţia anterioară şi foarte mulţi utilizatori încă preferă modelul de anul trecut, mai ales că acesta are şi un preţ mult mai aşezat. Cu toate acestea cifrele nu sunt îngrijorătoare, Samsung Galaxy S8 stabilind un nou record în materie de precomenzi, peste 550.000 unităţi în doar 2 zile.

Rămâne să aşteptăm nişte cifre oficiale sau ceva analize amănunţite pentru a putea trage primele concluzii clare. Cert este că Samsung nu a riscat, iar pentru 2018 a venit cu reţeta de succes din 2017 uşor îmbunătăţită.

Sursa: phonearena.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.