Telefoane Mobile

Vârful de gamă din seria Pixel pe 2017 întâmpină tot felul de probleme în etapa inițială. Presupun că toate aceste situații urmează a fi rezolvate de către compania americană, mai ales că vorbim și de unul dintre cele mai scumpe telefoane Android la momentul actual. 

Lista de probleme întâlnite pe Google Pixel 2 XL este formată din:

  1. Efectul de burn-in pe display-ul P-OLED adus de către LG (compania care-l și produce pe Pixel 2 XL). Acest efect este dat în situațiile în care o imagine rămâne afișată pentru o perioadă mai îndelungată, iar când este afișat alt conținut mai sunt păstrate detalii în fundal din imaginea anterioară;
  2. Culori șterse – ambele probleme sunt investigate de către Google și se caută o soluție, cel mai probabil. Culorile nu par la fel de intense precum cele aduse de Pixel 2 sau chiar de generația anterioară;
  3. Marginile ecranului nu recunosc atingerile / comenzile. Asta-i cea mai nouă dintre problemele legate de ecran;
  4. Înregistrare audio defectuoasă – sunet ciudat și de slabă calitate cu zgomote ce nu provin din mediul ambiant.

Nu am nicio informație legată de un eventual debut comercial pentru Pixel 2 XL în țara noastră. Sunt șanse mici ca LG să-l aduc, mai ales că ei în Europa nici măcar pe LG V30 nu l-au adus până acum – abia pe la început de decembrie, iar în România din prima parte a lui 2018.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.