Telefoane Mobile

Vârful de gamă din seria Pixel pe 2017 întâmpină tot felul de probleme în etapa inițială. Presupun că toate aceste situații urmează a fi rezolvate de către compania americană, mai ales că vorbim și de unul dintre cele mai scumpe telefoane Android la momentul actual. 

Lista de probleme întâlnite pe Google Pixel 2 XL este formată din:

  1. Efectul de burn-in pe display-ul P-OLED adus de către LG (compania care-l și produce pe Pixel 2 XL). Acest efect este dat în situațiile în care o imagine rămâne afișată pentru o perioadă mai îndelungată, iar când este afișat alt conținut mai sunt păstrate detalii în fundal din imaginea anterioară;
  2. Culori șterse – ambele probleme sunt investigate de către Google și se caută o soluție, cel mai probabil. Culorile nu par la fel de intense precum cele aduse de Pixel 2 sau chiar de generația anterioară;
  3. Marginile ecranului nu recunosc atingerile / comenzile. Asta-i cea mai nouă dintre problemele legate de ecran;
  4. Înregistrare audio defectuoasă – sunet ciudat și de slabă calitate cu zgomote ce nu provin din mediul ambiant.

Nu am nicio informație legată de un eventual debut comercial pentru Pixel 2 XL în țara noastră. Sunt șanse mici ca LG să-l aduc, mai ales că ei în Europa nici măcar pe LG V30 nu l-au adus până acum – abia pe la început de decembrie, iar în România din prima parte a lui 2018.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.