Hardware

În secțiunea Desktop PC a celui mai mare magazin online românesc am dat de AOC A2072PWH/BK considerat un fel de all-in-one PC. Specificațiile sale amintesc de tabletele Android listate prin shop-urile locale în anul trecut.

Oferă un display TN de 19.5 inch cu rezoluție 1600×900 pixeli , procesor AMLOGIC dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM de tip DDR3, 8 GB spațiu de stocare, cameră frontală ce filmează la 720p, conectivitate Wi-Fi, HDMI, 4 x USB 2.0, D-sub și rulează Android 4.1 Jelly Bean.

Este o “tabletă” mai grea. Cântărește 2.8 kg. Acum trebuie să spun că nu are baterie și mai corect aș judeca produsul din postura de desktop PC. Display-ul de 19.5 inch permite controlul tactil al all-in-one pc-ului AOC.

Preț – 799 lei la eMAG

Ca o concluzie personală. Aș fi interesat de un astfel de all-in-one, dar pe 27 inch și cu un hardware mai puternic. Adevărul este că nu ar strica un gadget din seria Nexus pe ideea desktop PC-ului AOC.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.