QNAP QGenie Mobile Retelistica

QNAP QGenie Mobile este un NAS (Network Attached Storage) mobil ce încorporează un SSD și o baterie de 3000 mAh. Prin ultima actualizare de firmware v3.2.0, acesta va rula aplicația File Station Lite și un server FTP pentru acces de la distanță și transfer rapid.

File Station Lite este un software ce ușurează managementul fișierelor de pe QNAP QGenie Mobile prin intermediul unui browser web. Pe lângă acest utilitar, NAS-ul mobil integrează funcționalități de server FTP pentru a oferi un nou mod de transfer al fișierelor între QGenie și calculatoarele desktop prin utilizarea unor aplicații precum FileZilla.

Ecranul OLED de pe QNAP QGenie Mobile afișează informații despre starea bateriei și a sistemului, capacitatea de stocare disponibilă, rețeaua wireless și altele. Utilizatorii de dispozitive ce rulează Android și iOS își pot salva datele de pe gadgeturi cu ajutorul aplicației Qfile.

Cele 7 funcții oferite de QNAP QGenie Mobile:

– NAS de buzunar;

– cloud privat;

– backup pentru agenda telefonului;

– baterie externă;

– punct de acces wireless;

– media server în automobil;

– SSD extern cu USB 3.0.

Categorii: retelistica
Tag-uri:

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.