Hardware

Dacă vă doriţi un upgrade pentru televizorul vostru, TV Box-ul nu mai este de ceva timp un moft. Chiar dacă există şi versiuni premium, pentru o experienţă de utilizare decentă un TV Box de buget precum R-TV Box Mini Plus poate fi o soluţie excelentă.

R-TV Box Mini Plus utilizează un procesor Rockchip RK3328 de tip quad-core cu 4 x Cortex-A53, ARM Mali-450 GPU, 1 GB RAM DDR3, 8 GB spaţiu de stocare, Wi-Fi b/g/n, port USB 2.0, USB 3.0, HDMI 2.0, RJ-45, cititor de carduri şi utilizează ca sistem de operare Android 7.1.1 Nougat.

TV Box-ul poate reda filme în format 4K cu 60 fps, recunoaşte formatele H264 şi H265 şi a obţinut peste 35.000 puncte în AnTuTu. Ţinând cont că în oferta geekbuying.com îl găsiţi la doar 32.99 dolari fără TVA, cred că este o variantă de luat în calcul.

Cei de la geekbuying.com oferă în campania “Top TV Box Savings” (parte a campaniei aniversare de 5 ani) şi un cadou pentru orice achiziţie. Puteţi primi de la routere Tenda, până la încărcătoare auto, iar dacă vă doriţi un TV Box mai bun sau un Mini Pc, oferta geekbuying.com este suficient de vastă încât să vă ofere alternative serioase.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.