Retelistica

RCS-RDS a reușit să atragă 1 milion de numere prin portare spre Digi Mobil, iar la începutul lui 2017 raportează 3 milioane de abonați pentru operatorul său de telecomunicații. 

Trebuie să precizez că sunt 3 milioane de abonați, aici fiind incluse persoanele fizice și juridice. Această valoare a fost atinsă cu precădere de la relansarea Digi Mobil, relansare pornită în urmă cu trei ani de zile.

Alte date oferite de către RCS-RDS în comunicat:

  • rețeaua 3G a Digi Mobil ar oferi acoperire pentru 97% din populația României;
  • rețeaua 4G a Digi Mobil ar fi ajuns la 37% din populația României.

Declarație oficială:

Succesul Digi Mobil se datorează în egală măsură eforturilor pe care compania le-a făcut constant, cât și utilizatorilor care au avut încredere într-un serviciu nou, aflat la început de drum. Avem certitudinea că vom îmbunătăți permanent serviciile mobile, investiția în tehnologia 4G fiind acum prioritară, astfel încât să ajungem la cât mai mulți utilizatori cu aceasta. Este un efort gradual și susținut pentru creșterea capabilitaților rețelei, 4G fiind următoarea tendinţă importantă pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea să susţinem fără nicio problemă creșterea de trafic a clienților actuali, precum și traficul noilor clienți care ne vor alege.” afirmă Valentin Popoviciu, Vicepreședinte RCS & RDS.

Orange are peste 10 milioane de clienți în România, Vodafone se oprește pe la puțin peste 9 milioane, iar Telekom a scăzut cu divizia dedicată sub pragul a 6 milioane. Cred că greul pentru RCS-RDS abia începe, au atras deja pe cei dornici de prețuri mai mici, acum trebuie să fure din market share-ul ce pune accent pe calitatea serviciilor.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.