RCS-RDS și-a schimbat adresa site-ului din rcs-rds.ro în digiromania.ro. Nu doar adresa a fost schimbată ci întreaga interfață. Aș spune că au ales un layout mai modern, era cazul să vină cu o îmbunătățire din acest punct de vedere. 

Serviciile de telefonie mobilă aș spune că sunt scoase mai mult în evidență. Principalele secțiuni: Telefoane, Mobil, Internet, TV,  Alte Servicii și Contact.

Pe prima pagină veți remarca că shop-ul dedicat telefoanelor mobile a ajuns a fi mult mai bine evidențiat. Digicare încarcă tot digiromania.ro, de aici merge a fi făcută logarea cu mail + parolă. Informațiile legate de cont sunt mai bine structurate, mai ușor de accesat, interfață user friendly ce mizează pe culoarea operatorului – albastru deschis.

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. Apropo, la accesarea de pe telefonul mobil aș spune că schimbarea în bine este și mai evidentă. Știți că numele companiei a devenit Digi Romania de o bună perioadă de timp, așa că la revedere RCS-RDS! :)

Update: Din păcate, s-au molipsit de la Telekom și telefoanele mobile nu mai sunt structurate și sub tag-ul Noutăți. Când apare câte un model nou, trebuie să răsfoiesc întreaga ofertă. 

Categorii: arhiva

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.