Telefoane Mobile

Huawei a venit cu o reacție oficială către AndroidAuthority cu referire la imaginile realizate cu DSLR-ul și folosite ca postere în campania de promovarea P30 și P30 Pro. 

Am vrea să reamintim că sunt de fapt postere de tip teaser, gândite cu scopul de a oferi un pont pentru funcțiile unice pe care seria Huawei P30 urmează a le integra. Huawei a achiziționat licențele pentru imaginile respective și sunt reprezentări artistice ale funcțiilor amintite. Vrem să folosim această oportunitatea spre a mulțumi presei pentru interesul acordat către aceste postere“.

Evenimentul de lansare pentru Huawei P30 și P30 Pro are loc pe 26 martie în Paris.

Cred că întreaga discuție ar fi fost preîntâmpinată dacă compania chineză ar fi adăugat un disclaimer de la bun început. Este concluzia AndroidAuthority, dar și cea personală.

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.