Software

Compania chineză a și reacționat și a spus că investighează problemă. În Marea Britanie, Olanda, Irlanda, Africa de Sud, Germania și Norvegia – cei ce folosesc unul din smartphone-urile Huawei s-au trezit cu reclame la Booking.com dacă foloseau unul din fundalurile preinstalate.

La câtă publicitate negativă se îndreaptă împotriva Huawei de câteva săptămâni, aș spune că nu aveau nevoie de această situație.

Mai nimeni nu-și dorește reclame din senin pe smartphone, indiferent că vorbim de ecranul de blocare / deblocare etc. Este o soluție mult criticată de pe tabletele Kindle comercializate de Amazon.

Recunosc că pe Huawei P30 Pro și Honor View20 nu am avut această problemă. Pe de altă parte, eu sunt în România și nu în țările menționate la început de articol. O să fac update când compania chineză revine cu un răspuns oficial în această chestiune.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: huawei
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.