Diverse

Trimestrul 3 din 2017 se referă la perioada 1 iulie – 30 septembrie, iar cei 5 giganți din online-ul mondial au înregistrat rezultate pozitive. 

Datele importante sunt compilate în tabel:

Amazon are o creștere spectaculoasă a veniturilor și se apropie din ce în ce mai puternic de Apple (bineînțeles, vorbim de modele diferite în ce privește business-ul propriu-zis).

Apple prevăd că-și va îmbunătăți cifrele pe T4 2017, după lansarea tripletei formată din iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Și Amazon va prinde avânt în sezonul sărbătorilor și al cadourilor. Facebook are o problemă cu conturile fake și prevăd că vor încerca să rezolve situația în perioada imediat următoare, creșterea profitului este și aici peste așteptări. Microsoft s-a ales cu o rețea socială și are de pus la punct partea de venituri, dezvoltare etc.

Sursa: O.ro
Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.