Diverse

Trimestrul 3 din 2017 se referă la perioada 1 iulie – 30 septembrie, iar cei 5 giganți din online-ul mondial au înregistrat rezultate pozitive. 

Datele importante sunt compilate în tabel:

Amazon are o creștere spectaculoasă a veniturilor și se apropie din ce în ce mai puternic de Apple (bineînțeles, vorbim de modele diferite în ce privește business-ul propriu-zis).

Apple prevăd că-și va îmbunătăți cifrele pe T4 2017, după lansarea tripletei formată din iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Și Amazon va prinde avânt în sezonul sărbătorilor și al cadourilor. Facebook are o problemă cu conturile fake și prevăd că vor încerca să rezolve situația în perioada imediat următoare, creșterea profitului este și aici peste așteptări. Microsoft s-a ales cu o rețea socială și are de pus la punct partea de venituri, dezvoltare etc.

Sursa: O.ro
Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.