Telefoane Mobile

După o lansare spectaculoasă la începutul anului, Samsung GALAXY Fold se anunţa a fi una dintre cele mai interesante inovaţii din 2019. Din păcate numeroasele probleme descoperite de diverşi review-uri în perioada testelor s-au dovedit a fi majore, astfel că producătorul sud-coreean a fost nevoit la sfârşit de aprilie să amâne lansarea comercială a primului smartphone pliabil din lume.

Dacă iniţial această întârziere a picat cum nu se poate mai rău pentru Samsung, proaspăta amânare anunţată şi de Huawei pentru Huawei Mate X pare a salva situaţia. În contextul acestui anunţ, vicepreşedintele Samsung Display, Kim Seong-cheol, a declarat în cadrul unei conferinţe organizată la Seoul că Samsung a reuşit să remedieze aproape toate problemele existente pe Samsung GALAXY Fold şi că device-ul pliabil va fi foarte curând gata de comercializare.

Se pare că disponibilitatea către utilizatorul final va fi anunţată la începutul lunii august, perioadă în care producătorul sud-coreean va prezenta şi modelul Samsung GALAXY Note 10.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.