Telefoane Mobile

Pe lângă iPhone 5 în 2011 a mai fost un smartphone ce a suscitat enorm de multe discuții. Este vorba de Nexus Prime și urmașul lui Nexus One și Nexus S (am pus aici o comparație între datele tehnice ce le animă). Se pare că un model de Nexus Prime a intrat în posesia unui tip ce dorește să ofere informațiile mai departe. Samsung s-a sesizat și a trimis o solicitare pe care o vedeți mai jos în care se recunoaște că telefonul în cauză aparține Samsung și în cazul în care nu-l va înapoia se va ajunge la tribunal.

Hardware-ul lui Nexus Prime: ecran de 4.5 inch, procesor dual-core la 1.5 GHz, cameră de 8 Megapixeli și va fi primul telefon cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sursa: bgr.com

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.