Telefoane Mobile

Samsung îşi pune mari speranţe în viitorul flagship Samsung Galaxy S8, iar noutăţile venite din Coreea de Sud par a confirma acest lucru. Se pare că Samsung a stabilit un target de 60 milioane unităţi vândute pentru Samsung Galaxy S8, o cifră respectabilă pentru o piaţă atât de complexă.

Compania sud-coreeană ar fi trimis deja solicitări către diverşi furnizori pentru a produce piese pentru cele 60 milioane unităţi targetate, de aici şi ideea că planurile Samsung sunt măreţe pentru următorul flagship. După dezastrul Samsung Galaxy Note7 foarte mulţi utilizatori aşteaptă o mişcare inteligentă pentru Samsung Galaxy S8, o mişcare care să readucă încrederea în brand.

Aşteptările Samsung sunt totuşi destul de mari dacă ţinem cont că Samsung Galaxy S7 s-a vândut în 2016 în 48 milioane de exemplare. Recordul absolut este deţinut de Samsung Galaxy S4 care a fost comercializat la nivel mondial în peste 70 milioane de unităţi.

Ce aşteptări aveţi de la Samsung Galaxy S8 ?

Sursa: gizmochina.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.