Primul magazin Samsung din România și Europa de Est a primit o relansare. Îl găsiți în Băneasa Shopping City, iar noutățile sunt date de disponibilitatea Customer Service Level 2 și Service Desk. 

Ce înseamnă Customer Service Level 2?

  • service cu reparația într-o oră;
  • personalizarea produselor prin gravură cu tehnologia laser.

Service Desk = ușurință în achiziționarea unui produs + setările inițiale, transfer de date, actualizare și reinstalare de software etc.

Samsung a apelat la TPS Engage spre a-l transforma în primul magazin fizic din România ce reacționează în mod dinamic. Pe ecranele din magazin sunt recomandate produse în funcție de clientul aflat în proximitate (dacă este bărbat sau femeie, vârstă etc).

Noul Samsung Experience Store a fost deschis în parteneriat cu Avenir Telecom (cunoscuți pe plan local pentru lanțul de magazine Internity).

Mai multe detalii în materialul video:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.