Software

Samsung a adus nivelul corecțiilor de securitate de pe GALAXY A5 2016 la nivelul lui 1 decembrie 2017. Este pentru a treia oară consecutiv când compania sud-coreeană îl aduce în fața tridentului format de S8, S8 Plus și Note8. 

Update-ul de firmware are 196.97 MB. Code name-ul software este A510FXXU4CQL1. Am înțeles că de prin octombrie apăruse un bug pe partea de Wi-Fi în ce-l privește pe A5 2016 și este cumva neclar la momentul actual, dacă au reușit să rezolve problema.

Firmware-ul amintit a început a fi livrat în vestul Europei, mai exact în Olanda. Ar trebui să primiți notificarea în ce privește download-ul și instalarea.

Știu că sunt destule persoane ce folosesc mid-range-ul Samsung în țara noastră, unul dintre cele mai bine vândute telefoane mobile în oferta operatorilor de telecomunicații, dar și în piața liberă – mai ales când a intrat la reducere de preț.

Sursa: Sammobile.com
Categorii: android

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Cristy Nedelcu

  poate vine si un Update-ul de la Digi Mobil pentru VoLTE !

  • Bulgaru Marius-Cătălin

   Slabe sanse, e telefon din 2016. Pe seria din 2017 sunt sanse.

  • Pe cele vechi cu modem VoLTE dar fara suport sw de la operator doar sub root ar fi posibil, cu adaugare de profil IMS Digi si activare VoLTE in CSC plus AP-ul de voce ims daca nu vine automat.

 • George Gurita

  credeți ca noul A5 2018 va costa peste 2000-2200 la momentul lansarii?

  • Bulgaru Marius-Cătălin

   Da, la inceput.