Software

Samsung a adus nivelul corecțiilor de securitate de pe GALAXY A5 2016 la nivelul lui 1 decembrie 2017. Este pentru a treia oară consecutiv când compania sud-coreeană îl aduce în fața tridentului format de S8, S8 Plus și Note8. 

Update-ul de firmware are 196.97 MB. Code name-ul software este A510FXXU4CQL1. Am înțeles că de prin octombrie apăruse un bug pe partea de Wi-Fi în ce-l privește pe A5 2016 și este cumva neclar la momentul actual, dacă au reușit să rezolve problema.

Firmware-ul amintit a început a fi livrat în vestul Europei, mai exact în Olanda. Ar trebui să primiți notificarea în ce privește download-ul și instalarea.

Știu că sunt destule persoane ce folosesc mid-range-ul Samsung în țara noastră, unul dintre cele mai bine vândute telefoane mobile în oferta operatorilor de telecomunicații, dar și în piața liberă – mai ales când a intrat la reducere de preț.

Sursa: Sammobile.com
Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei P20 Pro + OnePlus 6, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.