Telefoane Mobile

Seria de telefoane de buget  “Galaxy J” a celor de la Samsung are parte de un succes incredibil, atât datorită preţului foarte bun, cât şi mulţumită bunei optimizări a device-urilor care oferă o experienţă de utilizare zilnică mai mult decât decentă.

Dacă modele J3, J5 şi J7 sunt bine primite de utilizatori, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre J2. Device-urile J2 sunt foarte slab echipate din punct de vedere hardware, de aici şi anumite probleme în buna funcţionare a acestora. Cu toate acestea Samsung nu renunţă şi se pregăteşte să lanseze un mic upgrade sub numele de Samsung Galaxy J2 Pro (2018).

Chiar dacă nici acest model nu impresionează, compania sud-coreeană încearcă să resusciteze seria printr-un design nou, mai modern, cât şi prin ceva îmbunătăţiri pe partea hardware: display de 5 inci cu resoluţie HD, procesor Qualcomm Snapdragon 430 şi 2 GB RAM. Ştim că Qualcomm Snapdragon 430 face faţă cu brio task-urilor zilnice, de aceea tind să îi dau o şansă viitorului Samsung Galaxy J2 Pro (2018).

Nu avem încă informaţii legate de preţ sau de o posibilă lansare, însă nu cred că va mai trece mult timp până vor apărea şi aceste detalii.

Sursa: 91mobiles.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.