Telefoane Mobile

Android Go este un program ce a fost gândit de la bun început pentru piețele emergente, acolo unde accentul se pune pe preț. Alături de o versiune software optimizată vin și aplicații Google gândite să folosească mai puțină memorie RAM, un spațiu de stocare cât mai redus etc.

Aplicațiile sunt gândite să consume cât mai puțin trafic de date, indiferent că vorbim de Chrome sau YouTube Go. Apk-urile de instalare pentru Android Go trebuie să aibă sub 10 MB, iar Google evidenţiază aplicațiile și jocurile optimizate în magazinul său de aplicații.

Cel de-al doilea smartphone Samsung parte a acestui program este Samsung GALAXY J4 Core. Acesta a fost anunţat în urmă cu doar câteva ore şi după cum vă aşteptaţi este foarte modest:

  • display LCD de 6.0 inch cu rezoluție 1480 × 720 pixeli şi aspect 18:9;
  • procesor Exynos 7570 de tip quad-core tactat la 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare (oferă suport pentru card microSD de până la 512 GB);
  • Android 8.1 Oreo Go Edition;
  • 4G, dual-sim, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, jack de 3.5 mm, bluetooth 4.0, GPS, A-GPS și GLONASS;
  • 8 Megapixeli cu deschidere f/2.2, autofocus, LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli cu deschidere f/2.2 şi Beauty Mode;
  • baterie de 3300 mAh, 7.9 mm grosime şi 177 gr. greutate.

Telefonul este construit în totalitate din plastic, va fi disponibil pe albastru, negru şi auriu, iar preţul chiar dacă nu a fost confirmat oficial, se pare că se va învârti în jurul a 100 de dolari.

Sursa: samsungmobilepress.com
Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.