Telefoane Mobile

Se discută despre Samsung GALAXY Note 10 Lite de câteva luni bune. Era așteptat a fi anunțat alături de GALAXY Note 10 și Note 10 Plus, așa cum s-a întâmplat cu S10e, S10 și S10 Plus.

Au trecut săptămâni bune și GALAXY Note 10 Lite nu a văzut debutul oficial. Nici specificațiile sale nu sunt așa bine cunoscute.

Pe site-urile și blogurile de specialitate se discută faptul că Samsung ar fi reținut numele GALAXY Note 10 Lite, iar code name-ul pentru noul terminal ar fi SM-N770F.

Dacă colportăm informațiile din online s-ar putea să vedem un Note 10 Lite în viitorul apropiat. Dacă se păstrează rețeta de la S10e, Lite-ul din seria Note ar trebui să vină cu un ecran mai mic, cameră principală cu mai puțin senzori, cu siguranță și un stylus pe acolo pentru că face parte dintr-o anumită serie de terminale.

Personal, nu cred că va fi lansat un astfel de dispozitiv. Dacă era pregătit, Samsung l-ar fi adus la pachet cu Note 10 și Note 10 Plus, așa cum a procedat cu cele trei smartphone-uri din seria S10.

Răspunsul la întrebarea din titlu – 50%.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.